Praktisch

Vragen en antwoorden

Neen.

Tijdens een paardencoachsessie doen we tal van oefeningen. Daarbij zijn er steeds één of meerdere paarden in de buurt (dat wel). Je bepaalt zelf mee of en wanneer we oefeningen doen mét de paarden. Niets moet.

Een coachingstraject kan in 1 sessie. De ervaring leert echter dat er meestal meerdere sessies nodig zijn, verspreid over enkele weken/maanden, om de inzichten die je verwerft toe te kunnen passen in je dagelijkse leven. Jij hebt de leiding over je eigen proces. 

Gewoon gemakkelijke kledij die vuil mag worden (lange broek en lange mouwen), aangepast aan het weer.

Indien nodig regenkledij (geen paraplu’s) of bescherming voor de zon.
Paardrijkledij is dus niet nodig.

Zoals bij zoveel dingen in het leven, staat er op paardencoaching geen leeftijd 🙂

Ik werk zowel met volwassenen, jongeren als kinderen.
Super indien je als mama of papa ook bereid bent om mee in het coachingstraject van je zoon of dochter te stappen (al dan niet met een co-coach). 

Formules

Met de paarden

We spreken af in Chavalon in Houwaart (Tielt-Winge). We doen oefeningen in de aanwezigheid van één of meerdere paarden, al dan niet samen met het paard.

We laten het paard ‘aan het woord’. De feedback die de paarden ons geven op het moment van de oefening is immers een identieke weerspiegeling van wat er zich op dat moment afspeelt. Zeer leerrijk.

Op vraag kan dit ook op een andere locatie.

Natuurwandeling

We vertrekken op een in overleg afgesproken plaats in de natuur.
We wandelen naast elkaar en komen samen in beweging. De zuurstof helpt mee om terug voeling te krijgen met je diepere vragen en krachten. We gaan samen op zoek naar nieuwe mogelijkheden. 

Chavalon (Houwaart)

Haldertstraat, 3390 Houwaart