Angst, pijn, burn-out

Angst, pijn, burn-out

Wat wil je bereiken?

Je hebt last van teveel stress, angsten, pijn, burn-out en wil hier mee aan de slag.

Aan de slag met je zorgen

Burn-out en stress zijn veel voorkomende problemen in de hedendaagse tijd. Net zoals bij angsten en pijn kan je paardencoaching gebruiken om hier mee om te gaan en er zelfs vanaf te geraken.

Binnen een paardencoachingstraject geef ik je enkele oefeningen om uit te voeren. Deze oefeningen zijn gericht op het ‘zijn’ en op het ‘nu’.

Wanneer er paarden in de buurt zijn wanneer jij die opdrachten uitvoert, gaan zij hierop reageren – dat zit in hun natuur. Paarden zijn een kei in het oppikken van non-verbale signalen en weerspiegelen door hun reactie de emoties en energieën die er zich op dat moment (bij jou) afspelen. De spiegel die ze je op dat moment voorhouden helpt je om op een veilige manier naar jezelf te kijken. Ikzelf begeleid je bij het begrijpen van de reacties van de paarden en help je om tot inzichten te komen over jezelf en je stress, angst, pijn of burn-out.

De coaching helpt je om bewust te worden van waar je op dit moment staat, met welke problemen je kampt en hoe je deze zou kunnen aanpakken. De paarden kunnen je helpen om terug voeling te krijgen met je eigen krachten en om de draad opnieuw op te pikken.