Op zoek naar jezelf

Op zoek naar jezelf

Wat wil je bereiken?

Je wil antwoorden op vragen als:

Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe kan ik dat bereiken?
Hoe kom ik (terug) in mijn kracht?
Hoe kom ik terug in contact met mezelf?

Aan de slag met jezelf

We gaan aan de slag met oefeningen gefocust op wie je bent en wat je wil.  Het gaat hierbij niet over ‘het denken’, maar over ‘zijn’ in de meest pure vorm.

Het gedrag van het paard, dat op het moment dat je de oefeningen uitvoert in de buurt is, is zijn weerspiegeling van, en in interactie met, de situatie. De feedback die het paard aan je zal geven, is datgene wat er op dat moment is. Het is puur, eerlijk, zonder bijbedoelingen en speelt zich af in het nu. Kortom, een eerlijke, maar veilige spiegel om aan zelfreflectie te doen.

Je staat er echter niet alleen voor. Ik koppel de vertaling die het paard van de situatie maakt op een vragende manier naar je terug. Zonder oordeel en op een ondersteunende manier.

De oefeningen en de reacties van de paarden helpen je op weg om jouw leven te leven en bewust te worden van waar je staat en waar je naartoe wil. Ze kunnen je helpen om opnieuw voeling te krijgen met je kracht. Op die manier kan je zelf de specifieke stappen zetten die voor jou zinvol zijn.