Werken aan je relatie

Werken aan je relatie

Wat wil je bereiken?

Je wil werken aan de relatie met anderen, bv. je partner of je kinderen.

Aan de slag met je relatie

We gaan individueel of samen met ‘de andere(n)’ aan de slag. In aanwezigheid van één of meerdere paarden voeren we enkele oefeningen uit. Indien jullie zich daar comfortabel bij voelen kan dat zelfs mét de paarden.

Het is de bedoeling dat ik zowel jou als je partner/kinderen observeer tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Ook kijk ik naar de reactie van de paarden op dat moment. Paarden zijn meester in het oppikken van non-verbale signalen en reageren hier uitermate gevoelig op. Hun reactie leert me veel over de interacties, emoties en energieën die zich op dat moment afspelen tussen de mensen die deelnemen aan de oefening.

Mijn observatie koppel ik dan zonder oordeel te vellen terug op een vragende manier. Zo kom je gaandeweg zélf tot antwoorden op de vragen waar je mee zit over je relatie.

Ik werk zowel met volwassenen, jongeren als kinderen. Indien je als ouder mee in het coachingtraject wil stappen, samen met je kind, juich ik dat alleen maar toe. Indien nodig gaan we aan de slag met een co-coach (te bepalen in onderling overleg).